Veel Gestelde Vragen
Ik wil de online voetbal spelletjes spelen maar ik krijg een zwart of wit scherm.

Dit kan verschillende oorzaken hebben, de meest voorkomende is dat je geen adobe flash speler op jouw pc hebt staan of dat deze niet up-to-date is. Deze software is nodig om onze spellen goed weer je geven op jouw pc of Laptop. Wat je hieraan kunt doen even naar de website van Adobe gaan om de software te installeren of up te daten. Hier is de link: http://get.adobe.com/nl/flashplayer/ Je hoeft verder niets te doen, de website ziet zelf welke versie jij nodig hebt. Herstart wel even de browser na het installeren van dit programma. Als het hierna nog niet werkt kun je ons het beste even een mailtje versturen met het probleem.

Hoe werken de voetbal spelletjes?

De spellen op onze websites zijn simpel, dat wil zeggen dat iedereen van elke leeftijd ze kan spelen. Ze gaan in principe altijd over het onderwerp voetbal, in sommige spellen moet je zoveel mogelijk vrije trappen oefenen en in de ander speel je mee aan een hele wedstrijd. Voor deze spellen heb je een pc nodig en een muis plus toetsenbord. Alle spelletjes werken weer anders en daarom hebben we de instructies onder het spel geplaats, lees deze eens door zodat je meteen goed aan het spel kunt beginnen.

Hoeveel kost het om de online voetbal spelletjes te spelen?

Het kost helemaal niets, de games op onze site kun je gratis on onbeperkt spelen. Wel laten we in sommige spellen reclame zien om de kosten van onze server te dekken.

Help, ik kom er niet uit!

Je bent 1 van onze voetbal spelletjes aan het spelen en ineens snap je er niets meer van of loop je vast, we raden je aan om dan eerst de omschrijving door te nemen die onder het spel staat, hierin leggen we uit hoe het spel werkt. Mocht je het nog niet snappen kun je ons mailen, wij helpen je dan graag verder.

Kan ik de spelletjes ook op mijn telefoon of tablet spelen?

Nee dit kan helaas nog niet omdat de meeste tablets en telefoons geen Adobe flash ondersteunen, dit heb je nodig om onze spellen te kunnen spelen. Wel zijn we bezig om apps te maken van onze voetbal spelletjes zodat je ze in de toekomst wel op deze apparaten kunt spelen.