Voetbal spelletjes

Voetbal is overal op de wereld een bekende sport, dat is ook de reden waarom wij een groot aanbod in voetbal spellen voor jou gereed hebben staan. Word beter in het nemen van vrije trappen en penalty’s. Verbeter jouw voetbal vaardigheden en doe mee aan echte toernooien. Kom in de finale terecht en maak kans op de beker! Leer de regels, feitjes en geschiedenis over voetbal en zijn spelers. Maak deel uit van een leuk voetbal team en zorg voor het winnend doelpunt. Geef jouw tegenstanders geen enkele kans.

Speel in teamverband of alleen

Speel een traditioneel potje voetbal van twee strijdende teams met elf spelers of speel een spannend potje voetbal waarbij je één tegen één tegenover elkaar staat. De spelvorm blijft ongeveer hetzelfde in de verschillende voetbal spellen. Zo zal je altijd penalty’s moeten nemen wanneer de tegenpartij een regel overtreed in de buurt van de goal. Tevens worden penalty’s genomen bij een gelijkspel op het einde van de wedstrijd. Vind jij het leuk om samen met je vrienden spelletjes te spelen, dan kun je ook kiezen voor de multiplayer versie van sommige voetbal spellen. Op deze manier kun je met jouw vrienden de leukste spelletjes spelen. Speel tegen elkaar en probeer jouw vriend te verslaan of speel samen in teamverband en maak samen te gekke doelpunten! Kies samen welk spel jullie het meeste aanspreekt en ervaar de grootste lol samen.

Nu heb je genoeg gelezen en is het tijd dat je zelf de spellen gaat uitproberen! Blader door ons aanbod voetbal spellen heen en kies een leuk spel uit. Spelletjes-nl.nl wenst jou heel veel speelplezier!